marți, 12 ianuarie 2010

Bucurii mici si mari

Ce satisfactie sa fiu din nou acasa dupa o saptamana de spital! Ce lucru aparent marunt si totusi cu un impact asa mare asupra psihicului meu. Una din multele bucurii marunte ale existentei de care nu prea stiam sa profit inainte. Si mai descopar in fiecare ora cate un lucru din asta marunt care ma face sa vad viata intr-o lumina calda.
Altfel de bucurii vin de la oamenii din jur. Care nu inceteaza sa ma uimeasca cu suportul lor. Familie, colegi de serviciu, prieteni, oameni pe care nu i-am vazut de ani de zile chiar, voi cei anonimi care-mi transmiteti mesaje de incurajare pe blog. Implicarea voastra sincera in a ma ajuta, chiar si numai cu un gand bun este una din marile bucurii.

8 comentarii:

  1. Buna Madalin, anul asta sa iti aduca multa sanatate! Ma bucura postul tau pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Madaline!
    Ne bucuram ca ai intrat in remisie si te asteptam sa te faci bine! Am insa o curiozitate stiintifica: stii cumva ce pH avea sangele tau in momentul in ai fost diagnosticat? Banui ca ai aflat intre timp ca exista niste corelatii mai mult sau mai putin fundamentate intre pH si bolile canceroase, si anume ca celulele canceroase se dezvolta in mare parte in mediu cu pH acid...
    Numai bine!

    Dragos Manea

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut, iti recomand o consultatie la un medic homeopat. Poti sa vizitezi
    http://sanatate.findtalk.net/forum.htm
    sau http://www.homeopatie.ro/ pentru mai multe detalii, recomandari etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani,Ralucai!Sa aveti ce trai in liniste si fericire!Sa va bucurati de toata viata pe care o aveti inainte-sunteti abia la inceput mai aveti multe de realizat,una dintre cele mai mari realizari vine in curand,fiti pregatiti sa o primiti asa cum se cuvine cu sanatate si cu bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim de urari. Si raluca iti multumeste! Ne-ar placea sa stim si de la cine le-am primit. "Anonim" nu suna foarte cunoscut ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Rodica Turcu!Iti urmaresc blog-ul de mult si astept cu sufletul la gura sa mai scrii cate ceva de bine,ti-am scris de mai multe ori dar am zis ca e mai bine sa ajunga la voi numai incurajarile si urarile de bine de care aveti nevoie amandoi,identitatea mea e total nesemnificativa.
    Va urez numai bine si cum ati reusit pana acum de cele mai multe ori singuri,vegheati doar din umbra de cei dragi,asa veti reusi si de acum incolo sunt convinsa de asta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rodica, ai dreptatre in privinta identitatii: nu e semnificativa, important e mesajul. Dar parca e si mai placut cand poti lega mesajul de o fata cunoscuta.

    RăspundețiȘtergere