miercuri, 4 noiembrie 2009

S-au adunat 8 donatori !

Excelent! Acum, daca tot veniti pana aici la Fundeni (sectia Hematologie) e important sa mai stiti ca fiecare din voi va primi o hartie pe care scrie ca a donat ptr mine. Rog pe cate unul din donatorii de joi si vineri sa stranga aceste hartiute si sa le lase la domnisoara asistenta Carolina, pe care o gasiti la etajul 2 sau sa le aduca la mine: sunt cazat in rezerva 200 de la acelasi etaj.

2 comentarii:

  1. Of of imi pare nespus de rau ca nu te pot ajuta personal. Am aflat vestea de la unul dintre colegii tai care" intamplator" se face a fi fratele meu Dontu Mihai. Nu am apucat sa citesc toate informatiile furnizate de tine pe blog dar in conditiile in care ne strangem cateva persoane si vrem sa donam cum trebuie sa procedam. Am uitat sa mentionez faptul ca suntem din Constanta. Eu personal nu am grupa a2 eu am b3 dar sotul meu are grupa 0 si el este donator universal din cate stiu eu , dar am inteles ca daca donez si eu il pot da la schimb cu grupa de care ai tu nevoie. Sincer nu am mai donat dar ne chinuim de ceva timp sa facem lucrul acesta si consideram ca acum este momentul. Am intrebat aici in Constanta daca fac recoltari si sambata si au raspuns afirmativ insa ca sa stim ca ajunge la tine am vrea sa venim mai bine la Bucuresti. Am o mare rugaminte sa ne spui si noua daca sambata putem dona direct acolo. Zic sambata pt ca din pacate eu lucrez intr- un sistem care nu- mi permite sa- mi iau libere si doar week- end- ul il pot exploata la maximum. O sa vb si cu colegii mei sa venim mai multi insa din cate am putut citi tu ai facut o lista. Nu am inteles clarcare- i treaba motiv pt care as vrea sa stim daca putem veni de capul nostru sau trebuies respectate niste liste. Sper sa ma fi facut inteleasa pt ca am un stil foarte ciudat de a ma exprima si mai ales cand este vb de situatii de asa natura. Un singur lucru il pot spune cu certitudine O SA FIE BINE pentru ca toti oamenii fie cunoscuti fie necunoscuti , care ti- au aflat povestea se gandesc la tine.
    Daca poti sa- mi dai un mail cu detalii mi- ar fi de real folos iti multumesc. Mail - dontzumirela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Seara buna! :)
    Eu m-am interesat azi la Galati si situatia e asa: poti primi sangele pe care-l donez eu aici (chiar si in aceeasi zi) DOAR DACA Fundeniul face o cerere pentru el. Oricum, probabil ca stiu ei foarte bine ce au de facut. Am vrut doar sa-ti transmit ca, la nevoie, poti primi sange si de la alte Centre de Transfuzie Sanguina, prin aceasta procedura. Eu o sa merg maine sa donez si ramane sa decizi tu daca e nevoie sa ceri ajutoare de la Galati sau nu.
    Salutari di la Galati! :)

    RăspundețiȘtergere